سالاد رولي پيازچه

مواد لازم:
ژامبون گوشت يا مرغ. ۲۵۰ گرم
پيازچه خرد شده ۱۰۰ گرم
سس مايونز ۱ پيمانه
سيب زميني پخته و نگيني ۳ عدد متوسط
هويج پخته و نگيني ۱/۲ پيمانه
خيارشور نگيني. ۱ پيمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم
نون باگت ۴ عدد

طرز تهيه:
ژامبون هارو نگيني خورد ميكنيم،سيب زميني و هويج رو هم آبپز ميكنيم و نگيني خورد ميكنيم،خيارشور رو هم نگينيش ميكنيم و همه مواد رو با هم مخلوط ميكنيم و سس و پيازچه رو قاطي موادمون ميكنيم ،نمك و فلفل رو هم ميزنيم و موادمون رو داخل نون باگت ميكنيم( بدون اينكه نون رو برش بزنيم). اطراف نونارو سلفون ميپيچيم و ميزاريم تو يخچال تا يه كم خودشو بگيره و سفت تر بشه ،حدود ۳-۴ ساعت تو يخچال بمونه،بعد از سلفون درشون مياريم و با يه چاقوي تيز برش ميزنيم،بدون اينكه چاقورو جلو و عقب كنيم،اينطوري تميزتر در مياد.
نكته: ميتونيد به جاي ژامبون از سينه مرغ استفاده كنيد.


ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: سايت خورجينك


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزي , آشپزي ايراني ,آشپزي فرنگي, سالاد رولي پيازچه

تاريخ : چهار شنبه 29 دی 1395 | 10:30 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال